Acasă Politic Florin Susanu, din nou director general al TAROM

Florin Susanu, din nou director general al TAROM

DISTRIBUIȚI

Florin Susanu a fost numit joi de Consiliul de Administraţie al TAROM în funcţia de director general provizoriu şi accountable manager al companiei.

””Consiliul de Administraţie al Companiei Naţionale TAROM a numit, în şedinţa de astăzi, 21 martie a.c., un nou director general provizoriu şi accountable manager în persoana comandantului instructor de zbor Florin Susanu. În prezent, Florin Susanu este director al Direcţiei Zbor din cadrul companiei naţionale”, se arată într-un comunicat de presă. Totodată, reprezentanţii companiei precizează că toate aeronavele TAROM sunt licenţiate şi operează fără nicio modificare a orarului de zbor.

Florin Susanu îl înlocuieşte pe Wolff Werner-Wilhelm, care a fost numit în funcţia de director general interimar al TAROM pe 20 noiembrie 2017.

Florin Susanu a mai ocupat funcţia de director general provizoriu al companiei TAROM, cu un mandat iniţial de o lună, el fiind numit în această poziţie pe data de 21 august 2017, după demisia lui Eugen Davidoiu, anunță Agerpres.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here