Acasă Info Local FOLOSIREA ACRONIMULUI ”USL”, INTERZISĂ ȘI ÎN ILFOV

FOLOSIREA ACRONIMULUI ”USL”, INTERZISĂ ȘI ÎN ILFOV

DISTRIBUIȚI

 Biroul Electoral Central (BEC) a hotărât ca nici în Ilfov să nu se mai folosească semnul electoral și denumirea alianței USL, ambele sub forma acronimului USL, fără acordul PNL, apreciind că acțiunile de acest fel ”au ca scop inducerea în eroare a electoratului cu privire la configurația și orientarea Alianței Electorale PSD – UNPR – PC”.

Surse din cadrul PSD susțin însă că deciziile BEC vor fi ignorate cât se poate de mult, ”lipitorii de  afișe” având ordin să împrăștie în continuare toate afișele și tipăriturile cu sigla USL, chiar dacă liberalii le vor rupe pe cele existente. Mai mut, echipele de campanie ale PSD nu se tem nici de amenzi pentru că li s-a promis de la partid că acestea vor fi plătite ”de cine trebuie”. Liberalii au câștigat bătălia în plan juridic, dar efectele practice sunt reduse, întrucât campania electorală se încheie la 24 mai.

Filialele PNL au depus contestații în fiecare județ, după ce PSD a folosit afișe cu sloganul “USL trăiește!”. Birourile electorale județene au judecat, însă, diferit speța. În județe precum Argeș, Gorj, Iași, Timiș, Mehedinți, Teleorman sau Neamț membrii birourilor au dat dreptate PNL. În altele, precum Botoșani, Dolj, Olt sau Vaslui contestațiile PNL au fost respinse. Liberalii susțin că înfrângerile din unele județe au fost cauzate de influența PSD în plan local.

1 COMENTARIU

  1. SC autorizata Ilfov/Bucuresti cumparam masini uzate si eliberam certificat de distrugere/radiere auto pentru toate categoriile.Suntem colectori autorizati validati in Programul Rabla 2014.
    0720.786.199/0213.503.505/office@aytreciclare.ro/www.aytreciclare.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here