Acasă Info Local Fotbaliștii din Afumați și Balotești muncesc degeaba

Fotbaliștii din Afumați și Balotești muncesc degeaba

DISTRIBUIȚI

Trei cluburi participante în actualul campionat al Ligii 2 nu ar putea promova în prima ligă dacă ar ajunge la finalul ediţiei în această situaţie. În forma în care sunt organizate acum, CS Afumaţi, FC Argeş şi CS Baloteşti nu sunt apte să primească licenţa de participare în Liga 1, astfel că ar fi nevoite să îşi modifice structura. Restul, celelalte 17, nu întâlnesc această problemă.

Prosport.ro anunță că echipa din Afumaţi este şi cea mai aproape de acest obiectiv, deoarece la finalul primei părţi a sezonului se află pe locul 4, la patru puncte în spatele Chindiei, care se situează pe poziţia ce duce la barajul de promovare, şi la 10 puncte de al doilea loc de permite accesul direct în Liga 1. FC Argeş se situează puţin mai jos, pe locul 7, cu patru puncte mai puţin decât CS Afumaţi, în timp ce CS Baloteşti e tocmai pe 16, loc retrogradabil.

La final de sezon de Liga 2, primele două clasate promovează direct, în timp ce ocupanta locului 3 va juca un baraj de promovare cu echipa de pe locul 6 din play-out-ul Ligii 1.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

seven − 6 =