Acasă Info Local PSD s-a pierdut cu firea. Supărată pe liberali, Gabriela Vrânceanu Pandele vrea...

PSD s-a pierdut cu firea. Supărată pe liberali, Gabriela Vrânceanu Pandele vrea să rupă USL

DISTRIBUIȚI

Firea_StroeVicepreședintele PSD Gabriela Vrânceanu Firea pandele este de părere că USL ar trebui să se rupă în luna martie, pentru că în aprilie începe campania pentru europarlamentare.

            „Cel mai bine ar fi în luna martie. În aprilie începe campania pentru europarlamentare și avem nevoie de o situație clară. Să știu pe picior joc, ca să zic așa”, a spus Firea, potrivit Evenimentul Zilei.

            Senatoarea a mai spus că în ședințele de partid au fost colegi care au propus ruperea USL.

„Eu personal am spus că votez Crin Antonescu pentru că îl respect, îl apreciez, îl stimez, l-am avut invitat la zeci de emisiuni, știu că este un om inteligent, este un om respectabil, un candidat redutabil. Dar acum – de exemplu, vorbesc despre organizația mea de la Ilfov, PSD Ilfov, ca președinte. Colegii mei nu au aceleaș sentimente”, a explicat Gabriela Vrâceanu Firea.

            Vicepreșdintele PSD a mai spus căliberalii au încălcat protocolul USL.

„Liberalii, din prima zi au încălcat protocolul USL. Nu știu ce e atât de greu să respecte un protocol, dar pun în pericol întregul proiect USL pentru aceste orgolii locale. USL-ul fost pus în pericol de niște orgolii punctuale, provinciale, dacă vreți”, a mai arătat Firea.

În ultima ședință a Consiliului Județean ilfov, PSD a pierdut controlul votului, rămânând fără cei doi vicepreședinți pe care îi impusese, cu sprijinul consilierilor județeni ai PDL, în vară.

Surse din administrația locală susțin că înntre senatoarea socielistă și președintele liberal al CJ au existat mai multe ”lovituri pe înfundate”, schimburi de replici în spatele ușilor închise prin care cei doi au încercat să regleze raportul de putere în județ, Gabriela Vrânceanu Firea rămânând uneori fără replica în fața lui Marian Petrache.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here