Acasă Educatie GEST FRUMOS PENTRU COPIII INSTITUȚIONALIZAȚI DIN PARTEA POLIȚIEI ILFOV

GEST FRUMOS PENTRU COPIII INSTITUȚIONALIZAȚI DIN PARTEA POLIȚIEI ILFOV

DISTRIBUIȚI

1 iunie P ilfov

La 1 iunie, timp de trei ore, în Parcul Nou din comuna Mogoșoaia, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a organizat activități pentru copiii instituționalizați în două centre de pe raza județului. Activitatea a avut drept scop informarea copiilor cu privire la activităţile importante derulate la nivelul Poliţiei Române pentru asigurarea unui climat de linişte publică și familiarizarea acestora cu specificul şi istoricul instituţiei. Copiilor le-au fost prezentate standurile expoziționale cu tehnică folosită în activitatea curentă a polițiștilor rutieri și criminaliști. De asemenea, copiii au fost încântați de prezența a trei câini polițiști, care împreună cu conductorii lor, au făcut o demonstrație pentru cei mici.

Astfel, polițiștii Serviciului Rutier, Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, Serviciului Acțiuni Speciale și Serviciului Criminalistic au oferit informații celor mici cu privire la măsurile preventive pe care ar trebui să le cunoască pentru a evita riscul de a deveni victime ale diverselor fapte antisociale şi pentru a le dezvolta simţul dreptăţii, al cinstei și onoarei.

La finalul activităților, după o vizită în Palatal Mogoșoaia, copiilor li s-au oferit mici cadouri, constând în dulciuri și rechizite.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here