Acasă Educatie Grădiniță cu program prelungit, inaugurată la Bragadiru

Grădiniță cu program prelungit, inaugurată la Bragadiru

DISTRIBUIȚI

Consiliul Județean Ilfov și Primăria Bragadiru au construit o grădiniță cu o capacitate de 180 de locuri. Imobilul de 700 de metri pătrați are șase săli de clasă, grupuri sanitare pentru fiecare clasă în parte (pentru fete și pentru băieți), cabinet medical, sală de mese, oficiu pentru încălzit hrana și cameră tehnică dotată cu centrală. Sălile de clasă sunt utilate cu mese, scaune, dulapuri și pătuțuri, dar și cu televizoare, videoproiectoare și table interactive. Valoarea totală a lucrărilor s-a ridicat la 3 083 839 lei, din care 2 775 455 lei au fost contribuția consiliului județean.

Consiliul Județean a mai investit până acum în grădinițe cu program prelungit la Ciolpani, Ciorogârla, Corbeanca, Mogoșoaia, Ștefăneștii de Jos.

În perioada urmatoare, Consiliul Județean are în plan să construiască imobile pentru programul “Școala după Școală”.

Marian Petrache, președintele CJ Ilfov: ”Încă de la începutul mandatului mi-am propus să avem cel mai modern sistem de educație din țară, din punct de vedere al infrastructurii. Azi am mai inaugurat încă o grădiniță, din șirul celor cu program prelungit, construite de când am preluat șefia Consiliului Județean Ilfov. Am construit într-un ritm mai rapid decât a fost pregătit să ne asigure personal Inspectoratul Școlar și Ministerul Educației. Oricum, ne bucurăm că avem cadre școlare în toate unitățile de învățământ. Dacă în cele două mandate prioritatea mea a fost să construim grădinițe cu program prelungit, pentru mandatul următor pregătim un alt obiectiv foarte important: Programul Școala după școală. La început am vrut un loc în grădinițe pentru fiecare copil, acum ne dorim ca fiecare elev din clasele I – IV să aibă un loc în programul Școala după școală”.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

four × 5 =