Acasă Info Local GRAV ACCIDENT LA DIMIENI (TUNARI)

GRAV ACCIDENT LA DIMIENI (TUNARI)

DISTRIBUIȚI

fotoMiercuri dimineaţa a avut loc un accident grav la trecerea de cale ferată din apropierea satului Dimieni, comuna Tunari, unde un tren Regio, cu pasageri, a lovit din plin o autocisternă încărcată cu 3.000 de litri de gaz petrolier lichefiat (GPL).

Deşi nu s-a produs un incendiu, la faţa locului au fost mobilizate trei autospeciale de stingere, una de descarcerare precum şi patru echipaje SMURD, un punct de comandă şi o autospecială pentru decontaminare.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, autocisterna se află la aproximativ 500 de metri distanţă de garnitura de tren, bornele fiindu-i decuplate.

Autocisterna se îndrepta spre Bucureşti, pe drumul județean. La faţa locului nu au fost identificate substanţe periculoase. Conducătorul autocisternei a primit îngriji medicale la faţa locului, fiind transportat la Spitalul de Urgență Floreasca din Capitală.

Mecanicul trenului a fost transportat la Spitalul Elias, în aceeaşi unitate medicală fiind dusă de paramedici şi o femeie, pasager, care a suferit răni grave. Starea victimelor este acum stabilă, după cum spune  Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti – Ilfov.

Pasagerii, aproximativ 100, au fost îmbarcaţi în autobuze, iar o altă autocisternă va prelua GPL-ul din cea accidentată. – foto: Adevărul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here