Acasă Politic Grindeanu: O bătălie internă în PSD, acum, nu e benefică

Grindeanu: O bătălie internă în PSD, acum, nu e benefică

DISTRIBUIȚI

Fostul premier Sorin Grindeanu, președinte al ANCOM;  avertizează că o luptă internă în PSD, pentru conducerea partidului, nu e benefică înainte de alegeri. El adaugă că, de data aceasta, partidul nu are niciun ”superlider”, așa că soluția este de a construi o echipă de conducere.

”Acest congres nu trebuie să fie despre cine, ci despre ce se dorește a fi făcut în PSD pe termen mediu, dacă nu chiar pe termen lung. Nicio bătălie internă de partid în acest moment, cu două luni înainte de alegeri, nu e benefică pentru niciun partid, indiferent cum se numește el. Orice bătălie de acest tip lasă urme, lasă răni”, a spus Sorin Grindeanu la Digi24.

”Cred că lucrurile trebuie discutate din perspectiva unei echipe. Să nu se supere pe mine, în acest moment, personalitățile de forță în PSD, de superforță, așa cum a fost obișnuit PSD să aibă un superlider, lipsesc. Indiferent cum se numesc, fie că vorbim de Eugen Teodorovici, Marcel Ciolacu sau Sorin Grindeanu. Și atunci, singura tactică pe care poți să o adopți și care e tactica corectă e de a construi o echipă. Sigur, trebuie să fie și un președinte, dar nu un tătuc, așa cum s-a obișnit PSD să aibă. Iar acea echipă trebuie făcută cu sarcini clare pentru fiecare membru al echipei – și văd că lucrurile merg în această direcție, având în vedere situația de fapt”, a adăugat el.

Grindeanu a mai spus că de vină pentru absența unui lider puternic este Liviu Dragnea, care nu și-a ”crescut” un succesor, așa cum au făcut alți președinți ai partidului. ”Cum scotea cineva capul, cum era redus la tăcere. Și uite că plătim această politică”, a spus el, potrivit Digi24.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

nineteen + twelve =