Acasă Social Grupul de Socializare Locală a ajuns la 7.000 de membri

Grupul de Socializare Locală a ajuns la 7.000 de membri

DISTRIBUIȚI

Într-un cadrul festiv, desfăsurat la jumătatea lunii decembrie a.c., în București, Grupul de Socializare Locală (GSL) a acordat două ”diplome de excelență” publicațiilor locale Viitorul Ilfovean și Jurnal de Ilfov pentru ”obiectivitate, curaj și echidistanță”. De asemenea, coordonatorul GSL, Marian Joiman, a acordat diplome de merit unor membri care s-au implicat activ și care au pus umărul pentru dezvoltarea asociației, care a luat ființă recent.

Cu acest prilej, președintele GSL, Marian Joiman, a amintit că asociația pe care o reprezintă ”este liantul între cetățean și instituții, care își propune să intermedieze relația omului simplu cu autoritățile locale și cu celelalte instituții ale statului”. ”GSL își propune să posteze cetățeanul în prim-plan, să-l ajute să se dezvolte și să evolueze. În urma analizei făcute în teritoriu, GSL participă la ședințele consiliilor locale și propune proiecte necesare dezvoltării comunității, identificând grupuri-țintă de cetățeni care au necesități comune pe fiecare proiect”.

Nu în ultimul rând, Joiman a ținut să precizeze că GSL activează la nivel național și, deși a luat ființă recent, are în prezent aproximativ 7.000 de membri. GSL are deja reprezentanți în sectoarele 2,3,4 și 5 din București, precum și în județele Ilfov, Giurgiu, Alba, Călărași, Constanța, Brăila și Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × one =