Acasă Economie Guvernul va continua evaluarea impactului măsurilor pentru protejarea populației și economiei după...

Guvernul va continua evaluarea impactului măsurilor pentru protejarea populației și economiei după scumpirile la energie

DISTRIBUIȚI

Prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă a avut, la Palatul Victoria, o întâlnire de lucru cu miniștrii Energiei, Virgil Popescu, Finanțelor, Adrian Câciu, și Agriculturii, Adrian Chesnoiu, alături de Secretarul General al Guvernului, Marian Neacșu, și de șeful Cancelariei Prim-ministrului, Mircea Abrudean.

Potrivit comunicatului de presă oficial, a fost analizat impactul măsurilor adoptate de Guvern în domeniile economic și energiei pentru protejarea populației și a mediului de afaceri. Concluzia discuțiilor este că Guvernul va continua evaluarea situației generate de creșterea prețurilor la gaze naturale și energie electrică, astfel încât efectele măsurilor în sprijinul consumatorilor casnici și pentru funcționarea optimă a economiei să se consolideze.

De asemenea, bazându-se pe evaluările și analizele specialiștilor, guvernul precizează că nu este necesară raționalizarea alimentelor, România nefiind afectată de o asemenea perspectivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here