Acasă Anchete Hoții de biciclete din Chiajna și Corbeanca au fost arestați

Hoții de biciclete din Chiajna și Corbeanca au fost arestați

DISTRIBUIȚI

biciclete-furateÎn urma cercetărilor efectuate de  polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov, au fost identificați patru bărbați, cu vârste curprinse între 21 și 47 de ani, bănuiți de furtul a 16 biciclete. Cei în cauză au fost reținuți și prezentați magistraților, care au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

De asemenea, polițiștii au continuat investigațiile în acest caz, stabilind faptul că și alți trei bărbați au participat la comiterea furturilor respective, aceștia fiind reținuți la data de 22 septembrie a.c., urmând să fie prezentați parchetului și instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracțiunilor de complicitate la furt calificat, furt și furt calificat.

Reamintim faptul că, în perioada august-septembrie, cei în cauză au pătruns în  curțile unor imobile, din Chiajna și Corbeanca, fie pe porți neasigurate, fie prin efracție, și au sustras 16 biciclete, în valoare toatală de aproximativ 100.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here