Acasă Social Hubert Thuma: Investim în sănătate

Hubert Thuma: Investim în sănătate

DISTRIBUIȚI

Peste 400 de mii de lei vor merge către Spitalul Județean de Urgență Ilfov și către Spitalul de Obstetrică Ginecologie Buftea pentru cinci incubatoare pentru bebeluși. Decizia a fost luată în ședinta Consiliului Judetean de săptămâna trecută.

„Cei peste 400 de mii de lei au ajuns la noi de la Ministerul Sănătății, ca parte dintr-un program național pentru dotarea spitalelor. Incubatoarele pot salva viețile copiilor născuți prematur, care au risc mai mare de complicații și trebuie să își păstreze temperatura normală a corpului. Două dintre aparate vor ajunge la Spitalul Județean de Urgență Ilfov și altele trei la Spitalul de Obstetrică Ginecologie Buftea”, declara președintele CJ Ilfov, Hubert Thuma.

„Investim în sănătate pentru că e cea mai importantă. Aparatură mai bună înseamnă servicii mai bune pentru pacienți.Facem tot posibilul pentru condiții mai bune de trai pentru ilfoveni. Asta înseamnă și infrastructură rutieră, care aduce dezvoltare economică. Am relocat din bugetul propriu cinci milioane de lei, pentru asfaltarea drumurilor din județ”, a declarat Thuma.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here