Acasă Economie Ilfov: Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi – 18 octombrie 2019

Ilfov: Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi – 18 octombrie 2019

DISTRIBUIȚI

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Ilfov organizează vineri, 18 octombrie 2019, începând cu ora 9.00, în incinta Colegiului Economic Viilor nr.38, Sector 5 din Bucureşti, Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi.

Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creșterea gradului de ocupare pentru absolvenți, nefiind excluse alte categorii de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condițiile unei concurențe loiale și transparente, care să permită realizarea unui echilibru între acestea în timpul cel mai scurt, declară Corin Florentina Preda, purtător de cuvânt al AJOFM Ilfov.

Prin absolvent al unei instituții de învățământ se înțelege persoana care a obținut o diplomă sau un certificat de studii, în condițiile legii, în una din instituțiile de învățământ gimnazial, profesional, special, liceal, postliceal sau superior, de stat sau particular, autorizat sau acreditat în condițiile legii.

Agenții economici care vor participa la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți vor avea prilejul să-și recruteze personalul direct, fără intermediari, în funcție de cerințele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă. Participarea, atât a reprezentanților agenților economici cât și a persoanelor în căutarea unui loc de muncă, este gratuită.

Confirmarea participării și ofertele de locuri de muncă vacante se vor depune zilnic la sediul AJOFM Ilfov, pe e-mail (ajofm@if.anofm.ro) sau pe fax. 021.332.37.08.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here