Acasă Economie Ilfov Business Hub deschide seria de conferințe dedicate anterprenorilor și investitorilor din...

Ilfov Business Hub deschide seria de conferințe dedicate anterprenorilor și investitorilor din regiunea București-Ilfov

DISTRIBUIȚI

Cincizeci de antreprenori au absolvit programul obligatoriu de fomare din cadrul etapei de preincubare din incubatorul de afaceri, Ilfov Business Hub.

Cei 50 de antreprenori și-au modelat ideea de afecre în contextul a nouă workshopuri intensive și a patru sesiuni de Brainstorming nights și se pregătesc pentru concursul în urma căruia 16 afaceri vor fi selectate pentru incubare.

Ilfov Business Hub este fondat de Consiliul Județean Ilfov din dorința de a stimula mediul de afaceri din regiune, iar activitatea incubatorului este gestionată de Loop Operations, o companie de consultanță cu experiență în incubarea start-up-urilor, care a atras finanțări de peste 75 de milioane de euro.

Pentru a marca finalul etapei de preincubare, reprezentanții Ilfov Business Hub deschid luni, pe 24 februarie, seria de conferințe dedicate anterprenorilor și investitorilor din regiunea București-Ilfov cu dezbaterea ”Afacerea mea, încotro? Modalități de dezvoltare a afacerii”.

Evenimentul se dorește a fi o oportunitate de a-i cunoaște mai bine pe creatorii proiectului Ilfov Business Hub și de a avea o discuție deschisă și aplicată despre campanii de succes de crowdfunding, despre dezvoltarea unui produs inovativ și despre ce presupune un pitch câștigător, vom afla cum se dezvoltă o aplicație pe piața globală, dar și cum pregătim o companie pentru exit.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

one × three =