Acasă Economie Ilfov/Poftiți de munciți!

Ilfov/Poftiți de munciți!

DISTRIBUIȚI

Potrivit datelor rezultate din declaraţiile agenţilor economici privind locurile de muncă vacante, în 18 septembrie 2020, în evidenţele A.J.O.F.M. Ilfov au fost înregistrate 484 locuri de muncă vacante.

Dintre acestea, 54 sunt pentru persoanele cu studii superioare, 52 pentru studii medii, 130 pentru muncitori calificaţi şi 248 pentru muncitori necalificaţi.

Potrivit purtătorului de cuvânt alinstituției, Corina Florentina Preda, profesiile, meseriile sau ocupaţiile în care agenţii economici din judeţul Ilfov oferă locuri de muncă sunt specialist marketing, programator, functionar economic, bucatar, ospatar, zugrav, croitor, menajera, ucenic, agent de securitate, curier, manipulant marfuri etc.

Condiţiile de angajare, valabilitatea ofertei şi informaţiile suplimentare despre fiecare loc de muncă în parte se pot obţine la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă – Ilfov din Bucureşti, str. Ruginoasa, nr. 4, sector 4, la telefon (021)332.37.08/105, pe site-ul A.J.O.F.M. – Ilfov sau la punctele de lucru ale A.J.O.F.M. Ilfov.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here