Acasă Social Ilfov: Se caută brutari

Ilfov: Se caută brutari

DISTRIBUIȚI
SONY DSC

Potrivit datelor rezultate din declaraţiile agenţilor economici privind locurile de muncă vacante, la 29 noiembrie 2017, în evidenţele A.J.O.F.M. Ilfov erau înregistrate 627 locuri de muncă vacante.

Din cele 627 locuri de muncă, 159 sunt pentru persoanele cu studii superioare, 230 pentru studii medii, pentru muncitori calificaţi 120 şi 118 pentru muncitori necalificaţi.

Profesiile, meseriile sau ocupaţiile în care agenţii economici din judeţul Ilfov oferă locuri de muncă sunt mecanic utilaj, brutar, vopsitor auto, casier, asistent manager, specialist in achizitii, grafician, formator, ospatar, analist economic, agent de securitate, lucrător comercial etc.

Condiţiile de angajare, valabilitatea ofertei şi informaţiile suplimentare despre fiecare loc de muncă în parte se pot obţine la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă – Ilfov din Bucureşti, str. Ruginoasa, nr. 4, sector 4, la telefon (021)332.37.08/105, pe site-ul A.J.O.F.M. – Ilfov (www.ilfov.anofm.ro) sau la punctele de lucru ale A.J.O.F.M. Ilfov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here