Acasă Economie Ilfov/Se caută ingineri de producție

Ilfov/Se caută ingineri de producție

DISTRIBUIȚI

Potrivit datelor rezultate din declaraţiile agenţilor economici privind locurile de muncă vacante, la 19 decembrie  2019, în evidenţele AJOFM Ilfov au fost înregistrate 345 locuri de muncă vacante.

Dintre acestea, 15 sunt pentru persoanele cu studii superioare, 77 pentru cele cu studii medii, 160 pentru muncitori calificaţi  şi 93 pentru muncitori necalificaţi.

Potrivit Corinei Florentina Preda, purtător de cuvânt al AJOFM Ilfov, profesiile, meseriile sau ocupaţiile în care agenţii economici din judeţul Ilfov oferă locuri de muncă sunt programator, inginer productie, contabil sef, facturist, lucrator comercial, sudor, agent de securitate, menajera, etc.

Condiţiile de angajare, valabilitatea ofertei şi informaţiile suplimentare despre fiecare loc de muncă în parte se pot obţine la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă – Ilfov din Bucureşti, str. Ruginoasa, nr. 4, sector 4, la telefon (021)332.37.08/105, pe site-ul A.J.O.F.M. – Ilfov sau la punctele de lucru ale A.J.O.F.M. Ilfov.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here