Acasă Info Local Ilfov: Tot mai mulți șoferi beți prinși în trafic

Ilfov: Tot mai mulți șoferi beți prinși în trafic

DISTRIBUIȚI
Politia rutiera

La 9 septembrie, în jurul orelor 1.00, polițiștii din Măgurele au depistat un bărbat, de 36 de ani, din Popești-Leordeni, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei 1 Decembrie, sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat. Persoana în cauză a fost transportată la o unitate spitalicească din București unde i s-au prelevat două probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

O oră mai târziu, polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au depistat în trafic un bărbat, de 34 ani, din București, care a condus un autoturism pe Drumul Național Centura Bucuresti sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, bărbatul a avut o alcoolemie de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, polițiștii au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere.

Nu în ultimul rând, un alt șofer, în vârstă de 76 de ani, a fost depistat în jurul orelor 19.30 de polițiștii ilfoveni în timp ce conducea sub influența băuturilor alcoolice un autoturism pe Drumului Național 1, pe raza orașului Otopeni. În urma testării cu aparatul etilotest, bărbatul a avut o alcoolemie de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here