Acasă Economie ILFOVENI, VA INTERESEAZA?

ILFOVENI, VA INTERESEAZA?

DISTRIBUIȚI

zmeuraSe caută ”zmeurari” pentru Portugalia

Prin intermediul Reţelei EURES, se caută 280 de culegatori de zmeura și 20 sefi de echipa, anunță AJOFM Ilfov. Selectia va avea loc in zilele de 25 și 26 ianuarie a.c., la Targoviste. Durata contractului este de trei luni (pentru culegatori zmeura) si aproximativ trei – șase luni (pentru sefii de echipa), cu posibilitatea de integrare permanenta in cadrul companiei. Timpul de lucru este de 40 de ore/saptamana, cu posibilitatea ca, in timpul campaniei, in functie de productie, sa se efectueze ore suplimentare. Data estimata de angajare este sfarsitul lunii februarie/inceputul lunii martie 2017.

Cerinte: sunt solicitate persoane fara cazier, apte pentru munca la camp, avantaj pentru persoanele cu experienta în agricultura / experienta recoltarea zmeurei sau in munca în sere.

Beneficii: Angajatorul asigura cazare contra cost – un euro/zi. Angajatorul ofera plata în avans a drumului pana in Portugalia, iar aceasta se deduce din primele salarii. Angajatorul asigura calatoria inapoi acasa, in cazul in care angajatul ramane pana la sfarsitul campaniei.

Salariu: Salariul de baza pentru culegatorii de zmeura (saptamana de lucru 40 ore, 5 zile lucratoare): 618,33 euro/brut/luna; salariul pentru culegatorii de zmeura cu ore suplimentare (48 de ore saptamana de lucru, 6 zile lucratoare): 718,33 euro/brut/luna. Salariul pentru sefii de echipa: minim 691.71 euro/brut/luna – maxim 1.227 euro/brut/luna.

Limba straina: Avantaj limba engleza/ spaniola – cunostinte de baza (dar nu este obligatoriu).

Persoanele cu domiciliul in judetul Ilfov, care corespund cerintelor posturilor oferite, trebuie sa se adreseze consilierului EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Ilfov, tel: 021 3302014 sau 021 3323708, pentru a fi inregistrate in baza de date pentru munca in strainatate. Inscrierea in baza de date pentru munca in strainatate se realizeaza pe baza unei copii a cartii de identitate si a unui CV EUROPASS in limba romana. Termenul limita pentru depunerea dosarelor este 20 ianuarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here