Acasă Info Local ILIUȚĂ MIHALEA, EXCLUS DIN BIROUL PERMANENT JUDEȚEAN AL PDL ILFOV

ILIUȚĂ MIHALEA, EXCLUS DIN BIROUL PERMANENT JUDEȚEAN AL PDL ILFOV

DISTRIBUIȚI

Iliuță Mihalea, consilier și membru al PDL Dobroești, prim-vicepreședinte ales pentru Colegiul 1 Ilfov, a fost exclus luni seara din cadrul Biroului Permanent Județean al PDL Ilfov. S-a întâmplat la prima ședință după participarea (în urmă cu o săptămână) președintelui Vasile Blaga, un eveniment la care au ieșit ”ceva scântei”, după cum susțin unii participanți, având în vedere unele neînțelegeri între PDL și PNL.

Motivul excluderii, susținut de președintele organizației, Ioan Nastea, a fost legat de ”modul defectuoas de comunicare” cu Iliuță Mihalea.

Mihalea a spus, la rândul său, că excluderea vine pentru că la ședința la care a participat președintele Blaga a criticat ”modul în care conducerea județeană a PDL negociază cu PNL participarea în alianța nou înființată – ACL”. Mai mult, Mihalea crede că ”problemele cu PNL s-ar datora unor interese personale ale conducerii PDL Ilfov în dauna oeganizației”.

Mihalea a precizat pentru Viitorul Ilfovean că ”art. 12 din statutul PDL permite membrilor partidului să-și exprime părerile pro sau contra conducerii, într-un mod liber” , dar că ”domnul Nastea a luat această confruntare ca pe un afront sau ca pe o amenințare a postului pe care îl ocupă”. Pentru excludere au votat 14 dintre cei 25 prezenți. Mihalea a mai spus că așteaptă decizia scrisă privind ecluderea, iar apoi o va contesta la Comisia de Etică a partidului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here