Acasă Info Local În atenția locuitorilor orașului Pantelimon

În atenția locuitorilor orașului Pantelimon

DISTRIBUIȚI

Primăria orașului Pantelimon anunță că din data de 8 ianuarie intervine zilnic pentru evacuarea acumulărilor de ape din zonele depresionare, cu risc crescut de inundații, pentru a evita inundarea gospodăriilor. Această acțiune continuă până la îmbunătățirea condițiilor meteorogolgice.

”Asigurăm locuitorii orașului nostru că nu vom lăsa nicio stradă inundată și că depunem eforturi continue pentru degajarea totală a apei de pe străzile și zonelor care se confruntă cu această problemă. Acțiunea noastră a cuprins atât străzile aflate în domeniul public, cât și străzile private, pentru a se evita ca apa strânsă să intre în casele și curțile oamenilor”, se arată într-un comunicat de presă.

Locuitorilor străzilor private li se amintește faptul că au posibilitatea de a dona strada către Primăria Pantelimon, astfel încât aceasta să poată fi cuprinsă într-un program de modernizare, pentru a evita în viitor situațiile legate de acumulările de ape.

Cele patru motopompe din teren au acționat 24h/zi, fără oprire, iar fiecare motopompă trage la capacitate maximă, 100 mc de apă pe oră.

Străzile pe care s-a intervenit și continuă acțiunea pentru degajarea apei, sunt: Aleea Mihai Viteazul, Dimitrie Cantemir, Măceșului, Tisei, Curmalilor, Migdalilor, Olari, Brândușei, Freziilor și adiacente, strada Câmpului III nr.1, Sibiu, Sălaj, Bihor, Cluj, Alba, Caraș-Severin, Dolj, Călărași, Șoimului, Acvilei, Ialomița, Zăganului.

Pe măsură ce vom elimina acumulările de ape din zonele cu risc crescut de inundare a gospodăriilor se va interveni și în celelalte zone cu risc mai mic.

Pentru sesizări legate de acumulările de ape și deszăpezire, Primăria Pantelimon a pus la dispoziția cetățenilor numărul de telefon 021.301.70.01 interior 258 și 259. – CRISTINA ANGHELUȚĂ

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here