Acasă Uncategorized ÎN ILFOV IARNA NU VINE PE NEPREGĂTITE, PROMITE MARIAN PETRACHE

ÎN ILFOV IARNA NU VINE PE NEPREGĂTITE, PROMITE MARIAN PETRACHE

DISTRIBUIȚI

Consiliul Județean Ilfov a publicat, pe site-ul SEAP, procedura de achiziție privind Serviciul de deszăpezire și combaterea lunecușului pe drumurile județene. Asta după ce în ședinta ordinară a Consiliului Județean Ilfov, din 2 august 2013, consilierii județeni au scos de pe ordinea de zi proiectul privind acest aspect pe perioada timpului nefavorabil specific iernii 2013 – 2016.

 

Consiliul Județean Ilfov a publicat, pe site-ul SEAP, procedura de achiziție privind Serviciul de deszăpezire și combaterea lunecușului pe drumurile județene. Asta după ce în ședinta ordinară a Consiliului Județean Ilfov, din 2 august 2013, consilierii județeni au scos de pe ordinea de zi proiectul privind acest aspect pe perioada timpului nefavorabil specific iernii 2013 – 2016. Hotărârea privind începerea programului pentru iarna 2013 – 2014 a fost aprobată cu întârziere, la 30 septembrie, de plenul Consiliului Județean Ilfov, în ședință ordinară, dar nu a fost acceptată organizarea procedurii de achiziționare a serviciului prin acord-cadru pe o perioadă de trei ani, cum a fost inițial propus în proiectul de hotărâre supus dezbaterii și aprobării.

Procedura de licitație deschisă se va desfașura pe o perioadă de maxim 45 de zile, iar evaluarea ofertelor, perioada de contestații și încheierea contractului vor avea loc după alte 25 de zile.  Rezultatul licitației deschise și atribuirea contractului de servicii se vor încheia în jurul datei de 25 decembrie 2013. 

Până atunci, președintele Consiliului Județean Ilfov, Marian Petrache, spune că prin prin Serviciul Public de Întreținere Drumuri Județene au fost întreprinse măsuri pentru a interveni în cazul timpului nefavorabil specific perioadei de iarnă. Aprovizionarea cu materiale antiderapante (sare și nisip) este în grafic, verificarea tehnică și repararea utilajelor (unde a fost cazul) la fel. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here