Acasă Info Local ÎN ILFOV RĂMÂN ÎNCHISE DN 2 (E85), DN 4 ȘI DN 3...

ÎN ILFOV RĂMÂN ÎNCHISE DN 2 (E85), DN 4 ȘI DN 3 BRĂNEȘTI CĂTRE CĂLĂRAȘI

DISTRIBUIȚI

blocatCentrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la orele 13.00, din cauza zăpezii şi a viscolului, în Ilfov rămân închise DN 2 (E85), DN 4 și DN 3 Brănești către Călărași (km.25).

Având în vedere mesajele de avertizare cu cod galben, respectiv portocaliu, referitoare la ninsoare şi viscol, conducătorilor auto li se recomandă să nu pornească la drum în zonele afectate. În cazul în care călătoria nu poate fi amânată, şoferii sunt sfătuiți să-şi echipeze corespunzător autovehiculele pentru circulaţia în condiţii de iarnă (anvelope specifice sezonului rece, lanţuri antiderapante, lopată, săculeţ cu nisip, o rezervă de combustibil, sistem de climatizare-dezaburire funcţional etc.).

 De asemenea, trebuie luată în calcul şi posibilitatea întreruperii circulaţiei pe unele drumuri, iar în acest caz din autovehicul nu trebuie să lipsească haine groase, pături, alimente, apă şi unul sau mai multe telefoane mobile cu adaptor la priza auto. În cazul în care traficul rutier se va întrerupe din cauza zăpezii, sfătuim conducătorii auto să oprească autovehiculele în afara părţii carosabile, pentru a permite utilajelor de deszăpezire să intervină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here