Acasă Economie Încă o etapă pentru realizarea A0

Încă o etapă pentru realizarea A0

DISTRIBUIȚI

Parcurgem încă o etapă pentru realizarea A0 – cel mai important proiect rutier din Regiunea București-Ilfov.

Secretarul de Stat în Ministerul Transporturilor, Irinel Scrioșteanu, a semnat autorizația de construire pentru un sector din Lotul II al A0 Sud. Va fi realizată structura rutieră, va fi ridicat un pasaj la km 70+500, vor fi executate lucrări de consolidare, relocare rețele, iluminat, de siguranța circulației.

Lotul II al Autostrăzii de Centură A0 Sud are o lungime de 16,3 km, pleacă din DN6, realizează intersecția cu DN5 până în zona localității Berceni. Constructorul desemnat este Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret A.Ş, iar contractul are o valoare de 750,8 milioane de lei. Autostrada de Centură București A0, parte a unui uriaș proiect european de infrastructură rutieră numit Coridorul 4 pan-european, va avea o lungime totală de 101 km.

Scrioșteanu: ”Așa cum am promis, în 2 ani vom finaliza cele 5 pasaje pe actuala Centură a Bucureștiului, respectiv Mogoșoaia, Berceni, Cernica, Domnești și Popești-Leordeni și, în 3 ani, Autostrada de Centură București Sud, mai precis cele 3 loturi de pe A0 Sud”.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here