Acasă Info Local Încă o grupare de hoti din locuințe destructurată de polițiștii ilfoveni

Încă o grupare de hoti din locuințe destructurată de polițiștii ilfoveni

DISTRIBUIȚI

politia-romana-la-datorieNoaptea trecută, polițiștii de investigații criminale Ilfov au depistat în flagrant-delict trei bărbați, la scurt timp după ce aceștia au comis mai multe furturi din locuințe. Joi dimineața, la domiciliile acestora, precum și la o casă de amanet, sunt efectuate percheziții.

La data de 14 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov efectuează patrru percheziții în municipiul București, la o casă de amanet și  la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea mai multor furturi din locuință.

În fapt, în perioada decembrie 2015 – ianuarie 2016, patru bărbați, cu vârste cuprinse între 36 și 44 de ani, din municipiul București, ar fi pătruns în  imobile de pe raza județelor Ilfov (localitățile Măgurele, Popești-Leordeni și Otopeni), Brașov, Cluj și a municipiului București, de unde ar fi sustras bani, bijuterii și aparatură electronică. În urma investigațiilor a reieșit faptul că, persoanele în cauză ar fi pătruns în blocuri, cu pretextul distribuirii de pliante, pentru a verifica dacă proprietarii se află în imobilele vizate, după care, pentru a pătrunde în acestea, ar fi escaladat și forțat ferestrele tip termopan.

În cursul noapții trecute, trei dintre cei patru bărbați au fost depistați în municipiul Alba Iulia, în urma unui flagrant, organizat de către polițiștii de investigații criminale din Ilfov, la scurt timp după ce aceștia ar fi comis furturi din 3 locuințe din municipiile Brașov și Cluj.

În prezent persoanele în cauză sunt audiate pentru stabilirea întregii activități infracționale, la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov, cercetările fiind efectuate sub directa supraveghere a procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și tentativă la furt calificat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here