Acasă Info Local Încă o săptămână de dezinsecție în Ilfov

Încă o săptămână de dezinsecție în Ilfov

DISTRIBUIȚI

Serviciul Județean de Dezinsecție și Ecologizare Mediu Ilfov va efectua tratamente pentru combaterea insectelor de disconfort adulţi pe întreg arealul judeţului Ilfov.

Se va acționa terestru, în interiorul localităților, aliniamente DJ, gropi gunoi, alte focare. Tratamentele vor fi efectuate în perioada 23 – 31 iulie, seara, începând cu orele 22.00.

Se va folosi insecticidul AQUA K’OTHRINE din categoria BIOCIDE, avizat de Ministerul Sănătăţii Publice, în doză de 50 ml/ha. Produsul este toxic pentru albine, pești și organisme acvatice şi este necesară anunţarea apicultorilor şi a cetăţenilor de pe raza fiecărei localităţi. Conţine piretroidul de sinteză deltametrin 2% şi acţionează prin contact şi ingestie. Este necesară anunţarea apicultorilor şi a cetăţenilor de pe raya localităţilor.

De regulă, tratamentul se efectuează în prima zi din intervalul menționat, iar în cazul în care condițiile meteo nu permit, se amână pentru ziua următoare favorabilă aplicării.

Pentru a evita evenimentele neplăcute ce pot apărea pe parcursul acțiunii de dezinsecție, la fața locului va fi prezent câte un delegat din partea fiecărei primării.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here