Acasă Anchete Încă patru hoți prinși de polițiștii ilfoveni

Încă patru hoți prinși de polițiștii ilfoveni

DISTRIBUIȚI

politiePolițiștii din Buftea au identificat un tânăr, de 19 ani, bănuit de comiterea infracțiunii de furt. La 11 octombrie a.c., individul a furat două boxe audio dintr-un autoturism parcat pe Bulevardul Muncii, din orașul Buftea. Bunurile au fost recuperate de polițiști și predate părții vătămate. Pe numele celui în cauză polițiștii au întocmit un dosar penal.

Polițiștii din Măgurele au identificat doi bărbați, de 30 și 50 de ani, bănuiți că la data de 1 iulie a.c., ar fi sustras mai multe plăci de beton din gardul împrejmuitor al unei societăți comerciale, din comuna Copăceni. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi predat persoanei vătămate.

Polițiștii din Dobroești cercetează sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, o femeie, de 51 de ani, din București. Aceasta, în perioada 1 august a.c.,- 13 octombrie a.c., în timp ce ajuta la activitățile gospodărești într-un imobil din comuna Dobroești, ar fi sustras mai multe bunuri (ex: îmbrăcăminte, bijuterii), în valoare de 3.500 de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here