Acasă Economie Încă un pas mare pentru Măgurele Science Park

Încă un pas mare pentru Măgurele Science Park

DISTRIBUIȚI

Consiliul Județean Ilfov a aprobat, la 21 iunie 2018, studiul de fezabilitate și indicatorii tehnico-economici pentru obiectivul de investiții Măgurele Science Park (MSP). Valoarea se ridică la 131.658.192,69 lei, din care 109.331.534,35 lei reprezintă construcții și montaj.

Suprafața MSP va fi de cinci hectare și va cuprinde un centru de inovare (spații administrative, pre-incubator, incubator, spații de cercetare și transfer tehniologic, spații de socializare), clădiri destinate închirierii, un Muzeu al Viitorului, un centru de cercetare pentru sănătate, centru de conferințe, clădiri pentru companii și pentru cercetare, teren destinat constructorilor companiilor private.

MSP va asigura convergența celor mai competitive sectoare ale cercetării românești prin transfer tehnologic și antreprenoriat, inițiativă a Consiliul Județean Ilfov în parteneriat cu Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizică și Inginerie Nucleară ”Horia Hulubei”, Universitatea Politehnica din București și Primăria orașului Măgurele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here