Acasă Economie Încep lucrările la pasajul Berceni

Încep lucrările la pasajul Berceni

DISTRIBUIȚI

Au sosit utilajele la obiectivul ”Lărgirea la 4 benzi a Centurii Rutiere a Municipiului București, între A2 (km 23+600) și A1 (km 55+520), Lot II amenajare nod rutier Centură București – DJ 401 (Berceni), km 33+190 – km 35+600, Etapa 1, județul Ilfov”.

Lucrările vor fi executate în zona intersecției dintre drumul de centură al Municipiului București DNCB și drumul județean D J401 (șoseaua Berceni). Obiectivul face parte din rețeaua rutieră TEN-T, iar termenul de execuție a lucrărilor este de 24 de luni.

Autorizația de construire a pasajului Berceni a fost semnată la 12 iunie, iar 5 zile mai târziu a fost emis ordinul de începere a lucrărilor cu data de 23 iunie 2020.

Irinel Scrioșteanu, secretar de Stat în Ministerul Transporturilor: ”Așa cum am promis, în doi ani vom finaliza cele cinci pasaje pe actuala Centură a Bucureștiului, respectiv Mogoșoaia, Berceni, Cernica, Domnești și Popești-Leordeni și, în trei ani, Autostrada de Centură București Sud, mai precis cele trei loturi de pe A0 Sud”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

nineteen − fourteen =