Acasă Economie Încep lucrările pe Lotul III al A0 Sud – Autostrada Bucureștiului

Încep lucrările pe Lotul III al A0 Sud – Autostrada Bucureștiului

DISTRIBUIȚI

A fost emisă autorizația de construire pentru Lotul III, între DN 6 – Bragadiru și A1, din Autostrada de Centură București A0 Sud. Acest lot are o lungime de 18 km. Constructor este Asocierea Aktor SA – Euro Construct Trading SRL, iar valoarea contractului este de 853,4 milioane de lei.

Vor fi construite 9 pasaje și 4 poduri, un nod rutier la intersecția cu A1, o parcare de scurtă durată și un spațiu de servicii, declară Irinel Scrioșteanu, secretar de Stat în cadrul Ministerului Transporturilor., care precizează că de șapte luni și jumătate se lucrează pe Lotul II al A0 Sud, pentru cei aproape 15 km de autostrada (Bragadiru, Măgurele, Jilava, Dărăști, 1 Decembrie, Vidra și Cornetu), iar de patru luni și jumptate au început lucrările pe LOtul I al A0 Sud, e o lungime de 16,9 km, între Berceni și A2.

Scrioșteanu: ”Așa cum am promis, în maximum doi ani (2022), vom finaliza cele cinci pasaje pe actuala Centură a Bucureștiului, respectiv Mogoșoaia, Berceni, Cernica, Domnești și Popești – Leordeni (Olteniței) și, în teri ani (2023), cele trei loturi de pe A0 Sud, adică 52 de km din Autostrada de Centură București Sud, iar în anul 2024 cele patru loturi din A0 Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

fourteen − five =