Acasă Politic Încep misiunile de audit

Încep misiunile de audit

DISTRIBUIȚI

Secretarul general al Guvernului, Antonel Tănase, a condus, miercuri, la Palatul Victoria, o reuniune de lucru pentru analiza misiunilor de audit intern la nivelul Secretariatului General al Guvernului (SGG) și al entităților de sub autoritatea și din coordonarea SGG.

La reuniunea organizată de Direcția Economică și Achiziții Publice au participat reprezentanți ai structurilor de audit intern din SGG, Departamentul pentru Românii de Pretutindeni, Institutul Național de Statistică, Agenția Națională pentru Resurse Minerale, Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, Comisia Națională pentru Controlul Activităților Nucleare, Departamentul pentru Lupta Antifraudă, Comisia Națională de Strategie și Prognoză, Agenția Națională Anti-Doping, Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate și Regia Autonomă Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat.

Antonel Tănase a anunțat că vor începe mai multe misiuni de audit ad-hoc pentru activitățile anterioare. Pentru acestea va fi folosită și resursa umană internă, în acest sens urmând să fie constituite echipe de auditori interni. De asemenea, urmează să fie constituit Comitetul pentru Audit Public Intern.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

two × three =