Acasă Info Local Închisoare pe viaţă pentru ucigaşul studentei japoneze

Închisoare pe viaţă pentru ucigaşul studentei japoneze

DISTRIBUIȚI

Nicolae Vlad, bărbatul acuzat că a ucis o studentă japoneză în pădurea Băneasa a fost condamnat la închisoare pe viaţă, potrivit Realitatea Tv.

Procurorii au cerut, pe 1 martie, închisoare pe viaţă pentru bărbatul care este acuzat că a omorât-o, în vara anului trecut, pe Yurika Masumo, o studentă japoneză. Astăzi, la Curtea de Apel Bucureşti au fost audiaţi martorii în procesul lui Nicolae Vlad.

În seara de 15 august 2012, pe raza comunei Corbeanca, judeţul Ilfov, într-o zonă împădurită, în imediata apropiere a unui drum public (DN1), Nicolae Vlad a ucis-o pe Yurika Masumo (cetăţean japonez), cauza morţii victimei fiind reprezentată de asfixia mecanică prin comprimare cervico-toracală.

1 COMENTARIU

  1. dabija a comentat: Super tare.Ce am e de reprasot reporterului de teren e ca nu a fost la toaleta din scoala cu pricina sa verifice daca au hartie igenica . Din ciclu nu avem unde ne kk dar tinem prezenta pe tablete.Pe timpul meu era carnetul de note si dupa masa de seara ma chema tata sa-l verifice. Si daca parinti copilului nu au aces la internet?Cum pot sa verifice notele si absentele?Era mai simplu sa dea profesorilor inca 5euro in plus bani pentru cartela.Atasa la catalog o lista cu numere de contact ale fiecarui elev, si in ziua cand elevul uita sa vina la ore profesorul trimete un sms la parinte.E adevarat ca nu toata lumea detine un telefon mobil.Sau exista sate unde nu e semnal.Sistemele astea futuriste ar functiona pentru scolile private.Mai bine de banii aia reparau toaletele,cumparau manuale sau plateau intrarea copiilor la un muzeu . 0 0

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here