Acasă Cultura ”Inima Reginei”, eveniment de excepție de Ziua Națională

”Inima Reginei”, eveniment de excepție de Ziua Națională

DISTRIBUIȚI

Publicul larg a putut vizita, de Ziua Națională, expoziția ”Inima Reginei”, eveniment organizat de Consiliul Județean Ilfov, prin Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Ilfov, la Palatul Mogoșoaia.

Ieri, la ora prânzului, a fost organizată o activitate interactivă. O inimă albă a fost îmbrăcată în pânză pentru pictat şi transformată într-o lucrare colectivă de artă. Vizitatorii au fost invitaţi să-i aplice culorile care cred că i s-ar potrivit cel mai bine inimii Reginei Maria.

,,Inima mea bate odată cu inima ei”, scria Regina Maria despre patria pe care a iubit-o necondiţionat, în prima sa carte, intitulată ,,Ţara mea”.

La evenimentul organizat de Ziua Naţională la Palatul Mogoşoaia au participat Ştefan Rădulescu – vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Ilfov, Daniel Zamfir – prefectul judeţului Ilfov, Alexandrina Niţă – directorul Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Ilfov, şi mai mulţi reprezentanţi ai autorităţilor locale.

Expoziția ,,Inima Reginei”, găzduită de Palatul Mogoșoaia, va rămâne deschisă publicului, cu respectarea măsurilor în vigoare, până în 29 ianuarie 2022. Programul este de marți până duminică, între orele 9.00 și 17.00.

Lucrările de artă pot fi vizionate şi online pe www.inimareginei.culturailfov.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here