Acasă Info Local ÎNTÂLNIRE DE TAINĂ RĂZVAN MURGEANU – SULFINA BARBU?

ÎNTÂLNIRE DE TAINĂ RĂZVAN MURGEANU – SULFINA BARBU?

DISTRIBUIȚI

Consilierul prezidenţial Răzvan Murgeanu s-a întâlnit, zilele trecute, cu mai mulţi foşti colegi din Primăria Capitalei, la sediul unei firme de consultanţă în afaceri de pe strada Lainici. În acelaşi timp, în aceeaşi clădire s-a aflat Sulfina Barbu care, de altfel, a şi colaborat cu societatea respectivă pentru diverse proiecte de mediu. Cei doi democrat-liberali susţin, însă, că au mers în locuri diferite şi nici măcar nu s-au zărit unul pe celălalt. Marţi, 27 iunie, pe la prânz, fotoreporterii Ziuanews l-au surprins pe consilierul lui Traian Băsescu intrând într-un imobil din Sectorul 1 al Capitalei, în care îşi are sediul GDS Consult SRL, o firmă de consultanţă în afaceri şi management, din al cărei acţionariat face parte şi Radu-Andrei Dinulescu, fost director al Direcţiei Juridice a PMB, pe vremea când instituţia era condusă de Traian Băsescu. După ce a petrecut un timp în clădire, Răzvan Murgeanu a ieşit singur şi s-a îndreptat către maşină, pe care o parcase în apropiere. Fostul viceprimar general al Capitalei a spus că şi-a vizitat nişte amici, la birou. ”Am fost la Radu Dinulescu şi la Gaiţă (n.r. – George Gaiţă, om de afaceri). Au sediul acolo. Ne-am întâlnit mai mulţi foşti colegi de la Primăria Capitalei. Era Iftimoaie (n.r. – Cristian Iftimoaie, fost director al Direcţiei Relaţii Internaţionale), era Radu Dinulescu, mai erau încă doi… Pur şi simplu, el mi-a dat telefon şi m-a întrebat ce fac şi i-am spus: «Sunt în drum către casă». Şi mi-a zis: «nu vrei să treci pe la mine?». I-am zis «Da» şi am trecut pe la el”, a declarat Murgeanu.

După mai bine de o oră de la plecarea lui Murgeanu, în cadrul aceleiaşi uşi de pe strada Lainici a apărut şi vicepreşedintele PDL Sulfina Barbu. Cu poşeta şi laptopul într-o mână, dar şi cu un dosar consistent la subraţ, democrat-liberala a ieşit cu zâmbetul pe buze din clădirea în care petrecuse câteva ore bune şi a păşit cu grijă pe treptele din faţă, apoi a urcat într-un taxi şi a plecat într-o direcţie necunoscută. Sulfina Barbu a spus că nu a mers la GDS Consult, ci la propria firmă de consultanţă pe mediu, care ar avea un birou închiriat în aceeaşi clădire. ”Am şi eu acolo, în această clădire, un birou închiriat pentru firma la care lucrez. Este o firmă nouă, de consultanţă de mediu, înfiinţată în 2012. Aş prefera să nu vă spun cum se numeşte firma la care lucrez eu. Lucrez în consultanţă de mediu, nu este niciun secret”, a spus fostul ministru al Mediului. Întrebată dacă este vorba de KVB Economic SA, din al cărei acţionariat a mai făcut parte – alături de Silvian Ionescu, fostul şef al Gărzii de Mediu -, în urmă cu câţiva ani, democrat-liberala a ţinut să sublinieze că ”acolo mi-am încheiat socotelile din 2009”. Chiar dacă a fost vorba despre o întâlnire între foşti colegi din Primăria Capitalei, Sulfina Barbu – care a fost, la rândul ei, angajată a instituţiei, în funcţia de director al Direcţiei de Mediu – nu s-ar fi numărat printre participanţi.

Legat de o potenţială întâlnire cu vicepreşedintele PDL Sulfina Barbu, consilierul prezidenţial susţine că nici măcar nu a văzut-o. „Eu şi cu Sulfina Barbu suntem colegi de partid, nimic altceva. Eu nu sunt la PMP, cum s-a vehiculat. Sunt membru PDL, la Sectorul 1. Nu m-a condiţionat nimeni ca să lucrez la Administraţia Prezidenţială, să fiu membrul unui partid”, a ţinut să precizeze Murgeanu. (sursa: Ziuanews.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here