Acasă Economie Investițiile în drumurile județene, monitorizate de vicepreședintele CJ Ilfov, Ștefan Rădulescu

Investițiile în drumurile județene, monitorizate de vicepreședintele CJ Ilfov, Ștefan Rădulescu

DISTRIBUIȚI

Prioritatea zero a conducerii Consiliului Județean Ilfov o reprezintă reabilitarea și modernizarea drumurilor județene, se arată într-un comunicat de presă.

La 23 noiembrie, Ștefan Rădulescu, vicepreședinte al CJ Ilfov, însoțit de directorul de la investiții, Constantin Călinoiu, a verificat stadiul lucrărilor în localitatea Ștefăneștii de Jos.

“Necesitatea acestei lucrări a fost dată de faptul că în zonă sunt multe firme de logistică și erau multe mașini mari care parcau și îngreunau circulatia. Stadiul lucrărilor este executat în proporție de 40%, iar în prezent se execută lucrări de scurgerea apelor prin construirea rigolei carosabile și terasamentul pentru parcare. Susținem investitorii și ne dorim să atragem cât mai mulți în județul nostru creând condiții bune de dezvoltare”, declară Ștefan Rădulescu.

Conform contractului încheiat cu Restra Construct vor fi amenajate parcaje în lungime totală de 1.4 km, în stânga și dreapta drumului județean, precum și rigole carosabile pentru scurgerea apelor. La finalul lucrării se va executa un gard care va proteja pădurea de partea carosabilă.

La 17 noiembrie, Rădulescu a mers pe teren pentru a vedea cum se desfășoară lucrările de reabilitare și modernizare a infrastructurii rutiere pe DJ 101 din Balotești-Moara Vlăsiei-Gruiu-Sitaru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here