Acasă Politic Iohannis către Predoiu despre legile justiției: Modificările bune să fie lăsate, iar...

Iohannis către Predoiu despre legile justiției: Modificările bune să fie lăsate, iar cele eronate sa fie corectate

DISTRIBUIȚI

Președintele Klaus Iohannis, așa cum era de așteptat, i-a mulţumit Anei Birchall pentru activitatea desfăşurată la Ministerul Justiţiei şi a subliniat că apreciază soluţiile critice în care a fost în contrasens cu PSD. Prezent la ceremonia de predare-primire a mandatului de la Ministerul Justiţiei, preşedintele a afirmat că ”se încheie o etapă de tristă amintire” şi începe ”o guvernare numai în interesul României”.

Klaus Iohannis  cptre ministrul Justiției, Cătălin Predoiu: ”Aveți o sarcină dificilă. Legile justiției au fost masacrate de fosta majoritate toxică, trebuie reluată discuția, așa cum trebuia, cu profesioniștii, cu forurile partenere, GRECO, Comisia Europeană, politicienii de bună-credință. Modificările bune să fie lăsate, iar cele eronate sa fie corectate. Vă revine sarcina să veniți cu o gândire în domeniul codurilor, e clar că se așteaptă punerea în acord cu deciziile CCR”.

Iohannis a subliniat că dacă ”asaltul PSD-ist” pe coduri nu s-ar fi oprit, ”ar fi fost o catastrofă națională”. – Foto: Agerpres.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here