Acasă Politic Iohannis se joacă cu nervii PSD

Iohannis se joacă cu nervii PSD

DISTRIBUIȚI

Ofensiva lui Klaus Iohannis continuă. Președintele României a anunțat joi că nu va lua nicio decizie în privința noilor miniștri propuși de PSD până după Ziua Națională de 1 Decembrie. El a precizat că nu va semna nici decretul de revocare din funcție a ministrului demisionar Lucian Șova.

”Am primit, la două zile după remanierea guvernamentală o propunere de remaniere guvernamentală. Acest lucru nu e de bun augur. Avem guverne PSD-ALDE de nici doi ani. Lucrurile merg foarte prost în privința guvernării. PSD este deja la al treilea guvern. N-o să vă vină să credeți, sunt 70 de politicieni care au fost sau sunt miniștri în aceste guverne în nici doi ani. Așa nu se poate guverna”, a spus Iohannis, care a ținut să precizeze că în această săptămână nu va mai exista nicio schimbare de miniștri. ”La momentul potrivit vom discuta aceste propuneri. Nu se va întâmpla nimic până după 1 decembrie. Unii speculează că aș bloca activitatea guvernului. Nici vorbă. Guvernul este complet, nu are decât să lucreze. Ministrul stă și muncește în folosul țării până când se publică în Monitorul Oficial actul de eliberare din funcție. Am spus că Guvernul Dragnea Dăncilă e un accident al democrației. Nu cred că vă așteptați acum să evaluez miniștri. Sărbătorile naționale trebuie respectate cum se cuvine. Nu cred că românii au nevoie de acesc circ de remanieri înainte de sărbătoarea națională. Haideți să sărbătorim Centenarul așa cum se cuvine”, a spus Iohannis.

Nu în ultimul rând, președintele României a spus că nu se teme de o eventuală suspendare întrucât toate acțiunile sale se încadrează în cadrul constituțional.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here