Acasă Politic Ionel Scrioșteanu a plecat de la CJ Ilfov

Ionel Scrioșteanu a plecat de la CJ Ilfov

DISTRIBUIȚI

A fost numit secretar de Stat la Transporturi

Premierul Ludovic Orban a făcut, în ședința din 28 noiembrie 2019, o serie de numiri importante în funcții din structura guvernului pe care îl conduce.

Astefel, în funcția de secretar de Stat la Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor a fost numit Ionel Scrioșteanu. Acesta a fost administratorul public al județului Ilfov și director de cabinet al președintelui Consiliului Judetean Ilfov, Marian Petrache.

Scriosteanu este licențiat în științe administrative în urma absolvirii “Academiei de Studii Economice” din București.

Este președintele “Asociației Măgurele Science Park”, fiind unul dintre promotorii înființării și organizarii “Asociației Măgurele High Tech Cluster”.

Timp de șapte ani a fost viceprimar al localității Mogoșoaia, iar din 2012 a a ocupat functia de director de Cabinet al președintelui CJ Ilfov și Administrator Public al județului Ilfov, poziție din care a făcut parte din grupul de lucru pentru elaborarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă 2016-2030 Regiunea București-Ilfov și s-a implicat în realizarea și implementarea programului de transport public local, ca reprezentant în Asociația de Dezvoltare Intercomunitara pentru Transport Public Bucuresti – Ilfov.

Tot la Transporturi, a mai fost numit secretar de Stat Valeriu Lupu, membru al PMP Timiș, fost director operațional la Aeroportul Internațional Timișoara.

De asemenea, Emil-Răzvan Pîrjol, a fost numit secretar de Stat la Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri. Pîrjol este specialist în domeniul turismului, fiind președinte al Bucharest Tourism Board. El se ocupă și de afacerile din turism ale grupului NIRO, deținut de omul de afaceri Nicolae Dumitru.

O altă numire este cea a Marinelei Ghioca-Mititelu, de la Realitatea Plus, care a devenit consilier de Stat în cadrul aparatului de lucru al vicepremierului Raluca Turcan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here