Acasă Info Local IPJ Ilfov: O cafea și o recomandare conducătorilor auto, pentru un drum...

IPJ Ilfov: O cafea și o recomandare conducătorilor auto, pentru un drum în siguranță

DISTRIBUIȚI

Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov și polițiștii rutieri de la subunitățile din teritoriu sunt prezenți pe drumurile publice din județ, într-o acțiune de conștientizare a conducătorilor auto, având în atenție oboseala la volan, una din principale cauze generatoare de accidente rutiere, precum și nerespectarea regimului legal de viteză sau consumul de alcool și droguri la volan.

Acțiunea a fost una preventivă și s-a axat pe oprirea conducătorilor auto în trafic, în mod special a cetățenilor  refugiați din Ucraina, și nu numai, care tranzitează județul Ilfov.

În contextul actualei situații din Ucraina, traficul pe teritoriul județului Ilfov s-a intensificat, motiv pentru care, reducerea accidentelor rutiere și a pierderilor de vieți omenești rămâne o prioritate pentru polițiștii rutieri din Ilfov.

 

Cafeaua, ceaiul ori un pahar cu apă au reprezentat surpriza oferită de politiștii rutieri din Ilfov, conducătorilor auto, care au fost sfătuiți să nu se urce la volan obosiți și să conducă cu prudență sporită.

Așadar, conducătorii auto au primit recomandări cu privire la cauzele generatoare de accidente rutiere, inclusiv cu privire la deplasările de durată și le-au fost amintite consecințele ce pot decurge, atunci când urci obosit la volan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here