Acasă Info Local IPJ Ilfov: Câini scoși la patrulare

IPJ Ilfov: Câini scoși la patrulare

DISTRIBUIȚI

La începutul weekedului, în intervalul orar 19:00 – 23:00, peste 30 de polițiștii de ordine publică, rutieră, investigații criminale, economic, luptători de la acțiuni speciale și echipaje canine, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov au acționat în sistem integrat cu șapte  jandarmi din Ilfov,  în comuna Cernica, în cadrul unui complex de măsuri, pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică, pentru combaterea faptelor antisociale, a cauzelor generatoare de accidente rutiere, cât și pentru prevenirea și combaterea faptelor de natură economică- financiară.

În cadrul activităților desfășurate au fost folosiți și doi câini de patrulare intervenție, anunță IPJ Ilfov.

În acest context, polițiștii ilfoveni au legitimat 103 persoane și au controlat 82 de autovehicule, iar urma verificărilor, au aplicat 59 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de  30052 de lei.

Astfel, polițiștii rutieri au aplicat 46 de sancțiuni contravenționale conform O.U.G. 195/2002, cu amenzi în valoare totală de 2252 de lei.

De asemenea, au reținut un permis de conducere, au retras 10 certificate de înmatriculare, au reținut 2 seturi de plăcuțe de înmatriculare și au constatat o infracțiune de conducere a unui autovehicul cu permisul suspendat.

Polițiștii de ordine publică au aplicat 8 sancțiuni contravenționale conform Legii 61/1991 republicată, cu amenzi în valoare totală de 6000 de lei și 3 sancțiuni contravenționale conform H.G. 301/2012, cu amenzi în valoare de 300 de lei.

În același interval de timp, polițiștii de la economic au verificat 3 societăți comerciale și au constatat 3 infracțiuni, din care o infracțiune de delapidare și 2 infracțiuni de contrafacere.

Totodată, au aplicat 2 sancțiuni contravenționale conform O.G. 28/1999 în valoare de 21.500 lei, au confiscat suma de 1.350 lei și au ridicat în vederea continuării cercetărilor, 17 articole de îmbrăcăminte susceptibile a fi contrafăcute, acesta purtând însemnele unor mărci cunoscute.

Polițiștii de investigații criminale au desfășurat activități de verificare la domiciliile a 6 persoane, față de care a fost dispusă măsura preventivă a arestului la domiciliu. Foto – News.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 × two =