Acasă Anchete IPJ Ilfov: ”Recoltă” bogată de amenzi în numai două ore a polițiștilor...

IPJ Ilfov: ”Recoltă” bogată de amenzi în numai două ore a polițiștilor rutieri

DISTRIBUIȚI

La 8 noiembrie a.c., în intervalul orar 20.00 – 22.00, polițiștii Serviciului Rutier Ilfov, Poliției orașului Otopeni și Stațiunii Snagov au acționat în comunele Moara Vlăsiei, Dascălu și Ștefăneștii de Jos, pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere.

Potrivit IPJ Ilfov, polițiștii rutieri au aplicat 41 de sancțiuni contravenționale, conform OUG 195/2002, cu amenzi în valoare de 11.730 lei, din care 30 de sancțiuni contravenționale, cu amenzi în valoare de 10730, au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză. În același context, a fost reținut un permis de conducere și retras un certificat de înmatriculare.

De asemenea, în intervalul orar 22.00 – 00.00, polițiștii rutieri din Măgurele au acționat pe DN5 din Jilava, iar în urma activităților desfășurate, au aplicat 11 sanctiuni contraventionale conform OUG 195/2002R, cu amenzi în valoare de 1.595 lei, au reținut un permis de conducere pentru consumul de alcool la volan și au constatat un infracțiune, privind conducerea unui autovehicul cu permisul suspendat, astfel:

Polițiștii din Măgurele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără a poseda permis de conducere, în cauză fiind vizat un bărbat, în vârstă de 19 ani.

La 8 noiembrie a.c., în jurul orei 22.30, bărbatul a fost oprit de polițiștii rutieri din Măgurele în timp ce conducea un autoturism, pe DN5, din directia București către Giurgiu, iar în urma verificărilor efectuate, aceștia au constatat faptul că, susnumitul avea permisul conducere suspendat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here