Acasă Interne IPJ Ilfov: Sesizare la o secția de votare din Petrăchioaia

IPJ Ilfov: Sesizare la o secția de votare din Petrăchioaia

DISTRIBUIȚI

La data de 11 Iunie a.c. în jurul orei 12:58, polițistul, care a asigura protecția secției de votare nr. 263 din Petrăchioaia, a fost sesizat de către locțiitorul președintelui acestei secții, cu privire la faptul că, după desigilarea căii de acces spre încăperea unde se aflau voturi, a constatat că persoane necunoscute au pătruns în această locație, au îndepărtat un sigiliu de la un sac ce conțineau voturi, au înlocuit un sigiliu aplicat pe una dintre cele două fereastre existente și a sustras, la prima vedere, 30 de voturi nule, pentru alegerea primarului.

La fața locului s-au deplasat cu operativitate polițiștii orașului Voluntari împreună cu specialist criminalist, care efectuează cercetări pentru identificarea presupușilor autori și stabilirea situației de fapt, în cadrul dosarului penal, deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de sustragerea sau distrugerea de înscrisuri, ruperea de sigilii și fraudă la vot.

Precizăm că voturile au fost transportate de la sediul Biroului Electoral de Circumcripție Petrăchioaia în noaptea de 10/11 iunie, în jurul orei 00:00 și depozitate la Secția nr.263, ca urmare a deciziei președintelui Biroului Electoral de Circumscripție, în vederea renumerotării acestora.

 

1 COMENTARIU

  1. […] La data de 11 Iunie a.c. în jurul orei 12:58, polițistul, care a asigura protecția secției de votare nr. 263 din Petrăchioaia, a fost sesizat de către locțiitorul președintelui acestei secții, cu privire la faptul că, după desigilarea căii de acces spre încăperea unde se aflau voturi, a constatat că persoane necunoscute au pătruns în […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here