Acasă Anchete IPJ Ilfov: Trei bătăuși din Chiajna reținuți

IPJ Ilfov: Trei bătăuși din Chiajna reținuți

DISTRIBUIȚI

La 24 decembrie 2021, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizați prin plângere, de un bărbat, cu privire la faptul că, la data de 23 decembrie 2021, în jurul orelor 19:00-19:30, în timp ce se afla la o agenție de pariuri sportive din Chiajna, un bărbat i-a sustras suma de 1.700 de lei, adresându-i mai multe injurii și lovindu-l în zona feței. La fața locului s-au deplasat polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov împreună cu specialist criminalist, pentru efectuarea de activități specifice.

Din cercetări a rezultat faptul că, în timp ce persoana vătămată se afla într-o agenție de pariuri sportive din Chiajna, un bărbat, însoțiți de alți doi, i-ar fi adresat injurii, l-ar fi lovit cu palma în zona feței, după care i-ar fi luat suma de 1700 lei, fără acordul acestuia.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat 3 bărbați, bănuiți de comiterea faptei, cu vârste cuprinse între 34 și 54 de ani.

Potrivit IPJ Ilfov, la 10 ianuarie a.c., polițiștii au pus în aplicare trei manadate de aducere, cei trei bărbați fiind conduși la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov, pentru cercetări. În urma probatoriului administrat, polițiștii de investigații criminale au dispus reținerea celor 3 bărbați, iar procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea a dispus măsura controlului judiciar față de aceștia.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, urmărirea penală fiind supraveghaetă de procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here