Acasă Economie ITM ILFOV, AMPLU PROIECT PENTRU ÎNTREPRINDERILE MIJLOCII ȘI MARI

ITM ILFOV, AMPLU PROIECT PENTRU ÎNTREPRINDERILE MIJLOCII ȘI MARI

DISTRIBUIȚI

Inspectoratul Teritorial de Muncă Ilfov a început un proiect prin care se urmărește îmbunătăţirea stării de securitate şi sănătate în muncă pentru întreprinderile mijlocii şi mari. Aceste unități de pe raza judeţului Ilfov, selectate pentru desfăşurarea proiectului, vor fi informate, îndrumate, monotorizate şi controlate în vederea diminuării/eliminării deficienţelor indentificate de inspectorii de muncă şi îmbunătăţirea condiţiilor de muncă.inspectoratul-teritorial-de-munca-ilfov-cladire

Evaluarea finală, bazată pe evoluţia acestor întreprinderi, va stabili dacă obiectivele proiectului au fost atinse şi dacă aceste unități se pot constitui în exemple de bune practici, urmând a fi promovate de inspectorii de muncă în cadrul întâlnirilor trimestriale cu angajatorii, cu reprezentanţii acestora, cu lucrătorii desemnaţi şi cu partenerii sociali. Acţiunile de informare, monitorizare şi control a stării de securitate şi sănătate în muncă în vederea stabilirii acţiunilor care urmează să fie întreprinse vor fi derulate pe parcursul întregului an 2015.

460 de locuri de muncă pentru ilfoveni

Conform listei locurilor de muncă vacante valabile la 12 martie curent, angajatorii din judeţul Ilfov oferă 460 de locuri de muncă. 124 sunt pentru studii superioare, 89 pentru studii medii, 143 pentru muncitori calificaţi şi 104 pentru muncitori necalificaţi.

Profesiile, meseriile sau ocupaţiile în care agenţii economici din judeţul Ilfov oferă locuri de muncă sunt croitor, gestionar depozit, inginer chimist, sef serviciu, sudor, agent de paza, programator, zugrav, lucrator comercial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here