Acasă Info Local ITM Ilfov încearcă să conștientizeze angajatorii

ITM Ilfov încearcă să conștientizeze angajatorii

DISTRIBUIȚI

Inspectoratul Teritorial de Muncă Ilfov a organizat, la 14 februarie, o sesiune de informare şi conştientizare a angajatorilor de pe raza judeţului Ilfov, eveniment care s-a desfăşurat la Institutului de Stiinţe Spaţiale din oraşul Măgurele.

La acest seminar au participat inspectorul șef al I.T.M. Ilfov, George Gavrilă, inspectorul șef adjunct al Compartimentului Control Relaţii de Muncă, Angela Vîlcea, șef serviciu Control, Mariana Costea, inspectori de muncă din cadrul acestui compartiment, precum şi angajatori de pe raza judeţului Ilfov sau reprezentanţi ai acestora.

S-a prezentat evoluţia fenomenului de muncă nedeclarată, transformarea muncii nedeclarate în muncă declarată, modificarea salariului brut în contextul transferului contribuţiilor de la angajator la angajat, registrul general de evidenţă a salariaţilor, inspecţia muncii în contextul Legii nr.270/2017 a prevenirii.

Sesiunea s-a încheiat cu răspunsurile oferite de specialisti ai I.T.M. Ilfov la solicitările angajatorilor, se arată într-un comunicat de presă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here