Acasă Info Local Jandarmeria Ilfov/Transport ”special” pentru carantinați

Jandarmeria Ilfov/Transport ”special” pentru carantinați

DISTRIBUIȚI

Un jandarm din Ilfov a descoperit mai multe seringi cu ”făină mai specială”, aflate în interiorul unei pâini pe care un bărbat o ducea nepotului său aflat în carantină.

Jandarmul a observat, apropiindu-se de poarta de acces, un bărbat între două vârste cu o pungă de culoare închisă în mână. Bărbatul susţinea că i-a adus nepotului său, venit recent în ţară şi aflat în carantină, un cadou şi mai multe alimente. În urma controlului, jandarmul a descoperit în interiorul unei pâini mai multe seringi cu ”făină mai specială”.

Jandarmeria Ilfov: ”În timp ce se afla în tură, având ca misiune monitorizarea unui centru de carantină, plutonierul G.A, angajat al Jandarmeriei Ilfov, a observat apropiindu-se de poarta de acces în centru, un bărbat între două vârste, cu o pungă de culoare închisă în mână.

– Bună ziua! Vă putem ajuta cu ceva? i se adresează jandarmul.

– Bună ziua! Ăăăă… Am venit la nepotul meu să-i aduc un cadou și câteva alimente…

– O ocazie specială sau…?

– Da, tocmai s-a întors în țară și are nevoie de câteva lucruri! Ăăăă…nimicuri, dulciuri, pâine…

– Ne puteți arăta ce aveți în sacoșă?

– Nu cred că e cazul, sunt doar niște alimente, pâine, d-ale gurii. Să nu se strice dacă le scot!
– Totuși, vă rugăm, faceți un efort și scoateți ce aveți în pungă! Trebuie să ne asigurăm că totul este în regulă, insistă subofițerul”.

La control, bănuiala jandarmului că bărbatul ascunde ceva s-a confirmat. În pungă era într-adevăr pâine, însă cu o ”făină mai specială”. Din păcate, în urma acestei isprăvi, pe lângă nepot și unchiul riscă să ajungă într-un fel de carantină, la ”răcoare”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here