Acasă Info Local JANDARMII ILFOVENI, LA BACALAUREAT

JANDARMII ILFOVENI, LA BACALAUREAT

DISTRIBUIȚI

jandarmeriaEfective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Ilfov vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţă la instituţiile de învăţământ unde se va desfăşura Examenul Naţional de Bacalaureat, sesiunea iunie – iulie 2015 şi Examenul de Evaluare Naţională.  Vor fi supravegheate centrele de examinare şi evaluare a lucrărilor scrise pentru examenele de evaluare naţională şi bacalaureat aflate în responsabilitate pe raza judeţului Ilfov. Jandarmii vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică precum şi paza şi protecţia lucrărilor pe timpul transportului de la centrele de examinare la centrele de evaluare.

Totodată, efectivele de jandarmi vor executa misiuni de asigurare a ordinii publice în imediata apropiere a acestora şi vor acţiona pentru prevenirea faptelor care ar putea perturba buna desfăşurare a examenelor.

Jandarmii vor păstra permanent legătura cu reprezentanţii instituţiilor de învăţământ în vederea soluţionării imediate a oricăror incidente care ar putea pune în pericol siguranţa elevilor sau a cadrelor didactice.

Pentru a solicita sprijinul jandarmilor, cetăţenii pot apela numărul unic de urgenţă 112 sau se pot adresa direct celui mai apropiat echipaj de jandarmerie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here