Acasă Uncategorized Judecătorul Cristi Dănileț anunță că revine în magistratură

Judecătorul Cristi Dănileț anunță că revine în magistratură

DISTRIBUIȚI

Cristi Dănileț a anunțat că revine în magistratură după ce a câștigat și al treilea proces cu Inspecția Judiciară, conform deciziei Curții Supreme de luni.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Dănileț a scris: „Azi am câștigat și cel de al treilea dosar făcut de către Inspecția Judiciară în care am fost sancționat de CSM cu excluderea din magistratură. S-a constatat de către curtea supremă că nu meritam excluderea, ci doar o reducere a salariului. Am fost suspendat din funcție din data de 13 dec 2021 până azi, 24 aprilie 2023. Soluția de revenirea a mea în magistratură e definitivă. Mulțumesc colegilor judecători și procurori care m-au susținut financiar în această perioadă cruntă pentru mine! Mulțumesc prietenilor din mediul fizic și urmăritorilor din online care mi-au fost alături cu ieșiri publice și cu suport moral – a contat enorm!”.

Cristi Dănileţ, judecător la Tribunalul Cluj, a fost exclus din magistratură de CSM în decembrie 2021 pentru postările sale pe TikTok, în mai 2022, pentru participarea la activitatea unor ONG-uri din care făcea parte și în iulie 2022 pentru exercitarea funcției cu gravă neglijență.

2 COMENTARII

  1. […] Cristi Dănileț a anunțat că revine în magistratură după ce a câștigat și al treilea proces cu Inspecția Judiciară, conform deciziei Curții Supreme de luni. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Dănileț a scris: „Azi am câștigat și cel de al treilea dosar făcut de către Inspecția Judiciară în care am fost sancționat de […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here