Acasă Politic Kelemen Hunor: ”Vom găsi o echilibrare până la finalul negocierilor pe toate...

Kelemen Hunor: ”Vom găsi o echilibrare până la finalul negocierilor pe toate palierele”

DISTRIBUIȚI

Liderii PNL, USR-PLUS și UDMR au reluat negocierile pentru formarea noului guvern. Într-o declarație comună, ei au susținut că toate soluțiile sunt pe masă și că fiecare parte și-a exprimat flexibilitatea.

Ludovic Orban: ”Am stabilit să reluăm discuțiile pentru formarea unei majorități. Ce am stabilit e să reluăm discuțiile și vom comunica împreună rezultatul și evoluția discuțiilor pe măsură ce se ajunge la înțelegeri pe diferite teme. Toate variantele sunt pe masa”.

Dan Barna: ”În întâlnirea de azi fiecare parte și-a exprimat o anumită flexibilitate. Suntem dispuși să găsim o soluție care să ducă la o soluție stabilă. Azi de la ora 17.00 colegii încep să lucreze pe programul de guvernare. Mâine continuăm discuția pe partea politică. Fiecare partid și-a exprimat mandatul, suntem în faza negocierii”.

Kelemen Hunor: ”Singura soluție bună pentru România este această majoritate. Toate soluțiile rămân pe masă din punct de vedere politic. Vom găsi o echilibrare până la finalul negocierilor pe toate palierele. Sunt convins că până la sfârșitul anului să avem un guvern funcțional fiindcă intenția noastră e să avem o guvernare responsabilă, o guvernare eficientă, corectă și binele să primeze. Restul totul se poate discuta și se poate ajunge la o înțelegere”.

Este prima rundă de discuții după ce conducerea PNL a decis să susțină două variante de prim-ministru: Ludovic Orban și Florin Cîțu.

După ce a ajujs la sediul PNL, Ludovic Orban a spus că astăzi, la ora 17.:00, se vor relua negocierile pe programul de guvernare, iar mâine, de la 9.00, se va discuta în continuare pe împărțirea funcțiilor din viitorul guvern.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here