Acasă Info Local La PNL fiecare suspectează pe fiecare. Conducerea incearca sa puna picioarul în...

La PNL fiecare suspectează pe fiecare. Conducerea incearca sa puna picioarul în prag

DISTRIBUIȚI

PNL

Liderii liberali de la centru au decis să pună piciorul în prag şi să dea ultimatum filialelor judeţene în care există lupte interne şi lipsă de performanţă, scrie stiripesurse.ro

Liderii liberali au chemat, luni, la discuții, 14 șefi de organizații. La ședința restrânsă a PNL din Modrogan au participat Vasile Blaga, Alina Gorghiu, Gheorghe Flutur, Marian Petrache și Cezar Preda. În loc de şedinţa comisiei de unificiare, liberalii au ţinut o şedinţă lămuritoare cu rebelii din propriul partid. Printre organizațiile chemate la discuții se numără Prahova, Maramureș, Vaslui, Vrancea, Iași, Brăila și Ialomița. Pe lângă orgoliile contondente şi luptele pentru funcţii, problemele din filiale au ca sursă suspiciunile de blat şi de trădare. Astfel, vechii democrat-liberali sunt nemulţumiţi că încă există înţelegeri de pe vremea USL care îi ţin în funcţii pe unii membrii ai vechiului PNL. La rândul lor, foştii democrat-liberali sunt suspectaţi de colegii lor că ar fi tentaţi să dezerteze pentru a i se alătura lui Traian Băsescu. Suspiciuni în acest  sens planează şi asupra unor primari de oraşe, cum ar fi Cluj Napoca, Târgu Mureş sau Alba Iulia.

O altă problemă care trebuie tranşată în noul PNL este cea a candidaţilor cu probleme penale. Un caz este cel de la Râmnicu Vâlcea, unde există liberali care îl susţin pe Mircia Gutău, care are în ”palmares” o condamnare pentru corupţie. Şi la Bacău există o situaţie delicată, primarul Romeo Stavarache fiind condamnat în primă instanţă la trei ani de închisoare cu suspendare, în condiţiile în care chiar Alina Gorghiu aprecia recent performanţele electorale ale edilului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here